Match Centre - 12.3.2017 - 14:30

1. A třída 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
6
FK Náchod
0
HT: 4 : 0
HT: 4 : 0

@

Match Details

FC Vrchlabí – FK Náchod 6:0 (4:0). Branky: 6. Fink, 8. Žďárský, 19. Zdržálek, 23. Hanuš, 60. Tomčík, 77. Zajíc. Sestava: Hladík – Hanuš (Navrátil), Pleva, Hawel (66. Mejsnar), Hájek – Zdržálek, Fink, Zajíc (77. Matěják), Tomčík, Mejvald (71. Tauchman) – Žďárský

Po počátečním oťukávaní Vrchlabí udeřilo a ve 4. minutě vstřelilo branku s přímého kopu. Na tento gól navazovala pěkná křídelní akce zakončená též brankou, a to bylo v 8. minutě. Do poloviny prvního poločasu domácí ještě dvěma brankami rozhodli celé utkání. Vrchlabští svou hrou bavili všech přítomné, a tím dali pozvánku na další víkend, kdy se utkají 19. 3. od 15:00 s Bílou Třemešnou. Druhý poločas se snažili hosté korigovat, ale domácí mužstvo jim vstřelit branku nedovolilo a zatížilo konto soupeře dalšími brankami.

R. Fictum: Vstup do jarní části soutěže se nám vydařil na výbornou. Celý zápas jsme měli pod kontrolou, dařila se nám kombinační hra a z vypracovaných šancí jsme stříleli i góly. Na celkem herně kvalitním utkání se podíleli svým výkonem i rozhodčí.

Z. Chládek (hosté): Domácí potvrdili, že jdou za postupem. Z různých důvodů nám chybělo 7 hráčů což se projevilo na naší souhře.

Subs
Name GLS Cards
Žlutá karta