Match Centre - 7.8.2021 - 17:00

Krajský přebor 

FK Černilov
2
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 1 : 2
HT: 1 : 2

@

Match Details

FK Černilov – FC Vrchlabí  2:2 (1:2, PK 5:4)

Branky: 20. Vydarený Jiří, 70 Vydarený Jiří  – 13. Zdržálek Dominik, 40. Tomčík Milan

Sestava FC Vrchlabí: Klekner Jan, Štefan David, Dejmek Radek, Hájek Lukáš, Hawel Marek (Chleborád Erik), Hawel Lukáš, Fink Jan, Zdržálek Dominik, Tomčík Milan, Novotný Vít (Fišar Tomáš, Hanuš Marek (Kraus Pavel).

FC Vrchlabí: Po úvodní převaze domácích, když podržel vrchlabské gólman, šli hostující hráči do vedení. Po šanci, která skončila rohovým kopem a následnou brankou, když nedůraz domácích potrestal vrchlabský Zdržálek. Hráči FK Černilov přidali a jejich snaha byla korunována vyrovnávací brankou. To běžela 20. minuta. Poločasový výsledek však určila branka Vrchlabí, když proměnilo rychlý protiútok (40. minuta Tomčík)).  Ve druhé polovině utkání domácí korunovali svoji snahu o vyrovnání v 70. minutě. Po odraženém balónu s přehledem skóroval domácí hráč. Do konce zápasu se stav již nezměnil, ale šance k rozhodnutí byly na obou stranách. V penaltovém rozstřelu FC Vrchlabí opět zklamalo. Porážka mrzí o to více, protože jsme ztratili dvakrát vedení.

Zápasy kola: SK Červený Kostelec – SK Dobruška 0:3 (0:1), FK Kostelec nad Orlicí – RMSK „Cidlina“ Nový Bydžov 0:1 (0:1), TJ Sokol Třebeš A – SK Jičín A 1:1 (0:1, pk 4:2),

Subs
Name GLS Cards
Fišar Tomáš Novotný Vít
Chleborád Erik Hanuš Marek
Kraus Pavel Hawel Marek