Match Centre - 8.5.2024 - 10:15

Krajský přebor 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
1
SK Jičín
2
HT: 1 : 1
HT: 1 : 1

@

Match Details

Starší žáci smolně nezvládli zápas a podlehli Jičínu 1:2. Naši borci byli více na míči, dostali se do větších závarů před brankáře Jičína ale nedokázali své šance proměnit. O zisku třech bodů rozhodl Jičín v poslední minutě. Za zmínku stojí krásná podpora od borců z našeho dorostu a hojná divácká návštěva.

FC Vrchlabí : SK Jičín 1:2 (1:1)
Branky: Sieger – Kudlík, Stanislav
Sestava FC: Žďárský Vojtěch, Cerman Pavel, Sieger Ondřej, Resl Marek (K), Kučera Jan, Zábranský Alvin, Ježek Tomáš, Barák Václav, Votoček Lukáš, Hamáček Šimon, Exnar Jiří, Hylmar Vojtěch, Havlíček Matyáš, Kučera Michal, Polák Matěj, Vacovský Vojtěch, Jánošík Antonín, Mata Matyáš.
🎙️ Komentář trenéra Janalíka:
Dnes jsme utrpěli porážku na domácím hřišti před skvělou diváckou kulisou. Kluci zapas odmakali na 150%, vytvořili jsme si více brankových příležitosti, ty se nám ovšem nepodařilo proměnit a soupeř nás v samém závěru z brejku potrestal a vstřelil vítěznou branku. V utkání jsme byli lepším týmem a o to je pro kluky porážka krutější. Fotbal se hraje na góly a my jsme jich dnes nevstřelili potřebný počet pro zisk 3 bodů. Nezbývá než zvednout hlavu a soustředit se na další utkání, které nás čeká již v neděli proti Solnici. Všem klukům za dnešní výkon musím poděkovat, byl to parádní zapas.. Bohužel s hořkým koncem pro nás.