Match Centre - 19.3.2023 - 15:00

Krajský přebor 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
1
SK Libčany
2
HT: 1 : 1
HT: 1 : 1

@

Match Details

FC Vrchlabí – SK Libčany 1:2 (1:1).

Branky: 16. Blažej – 27. vlastní, 59. Modrý Josef.

Sestava FC Vrchlabí: Janalík František, Hawel Lukáš (C), Hawel Marek (70. Kršík Dominik), Vilám Aleš (12. Bürger David), Matěják Ondřej, Kučera Martin, Navrátil Daniel (70. Mlejnek Stanislav), Kout Zdeněk, Tomčík Milan (62. Fink Jan), Blažej Jan, Žďárský Petr.

FC Vrchlabí: Bohužel musíme zkousnout další prohru a navíc vážné zranění našeho hráče Aleše Viláma, kterému tímto přejeme brzké uzdravení. První poločas byl vyrovnaný jak hrou, tak i skórem. V druhém poločase jsme už tahali za kratší konec a hosté zaslouženě vyhráli. Musíme zvednout hlavy a makat dál, a věřím, že výsledky se dostaví. Zápas výborně zvládla trojice rozhodčích.

SK Libčany: Věděli jsme, že Vrchlabí trápí ve svém areálu všechny týmy. Když jsme se místo hry v prvních 15 minutách věnovali zbytečně výborné trojici rozhodčí, zadělali jsme si na problém. Naštěstí se prokázala naše síla a zaslouženě jsme zápas otočili. Na konci zápasu jsme nedokázali vstřelit 3. branku, a tak se posledních 15 minut hodne nakopávalo a diskutovalo, ale rozhodčí to opět zvládli s velkým přehledem. Ještě jednou všechno nejlepší k narozeninám pro našeho kapitána Míšu Mařase.

Zápasy kola: SK Jičín A – SK Červený Kostelec 3:2 (1:1), SK Dobruška – FC Spartak Rychnov nad Kněžnou 1:5 (0:3), TJ Jiskra Hořice – FK Chlumec nad Cidlinou B 2:1 (1:1), FC Slavia Hradec Králové A – TJ Sokol Třebeš A 0:2 (0:1), SK Týniště nad Orlicí – FK Vysoká n/L. 2:1 (0:1), Spartak Police nad Metují – SK Solnice 0:2 (0:1). Středa 17. 5. 2023 18:00FK Jaroměř – FK Kostelec nad Orlicí.

 

Lineup
Name GLS Cards
1
Žlutá karta
Žlutá karta
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Bürger David Vilám Aleš
Fink Jan Tomčík Milan
Žlutá karta
Kršík Dominik Hawel Marek
Mlejnek Stanislav Navrátil Daniel