Match Centre - 17.8.2018 - 17:30

Krajský přebor 

TJ Jiskra Hořice
0
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 0 : 2
HT: 0 : 2

@

Match Details

TJ Jiskra Hořice – FC Vrchlabí A 0:2(0:2). Branky: 16. Tomčík Milan 31. Hanuš Marek. Sestava FC Vrchlabí: Janalík František (63.Švejdar Jan),  Hanuš Marek (77.Zajíc Antonín),  Hladík Patrik,  Hájek Lukáš,  Hampl Tomáš,  Valeš Tomáš Kout Zdeněk (C) (89.Hradecký Michal),  Šulc Miloš (46.Fišar Tomáš),  Kraus Pavel, Navrátil Tomáš, Tomčík Milan (90.Blažej Jan).

Petr Zieris – trenér (hosté):Slušně vedené utkání na krásném trávníku s příležitostmi na obou stranách. Při šancích soupeře nás podrželi oba brankáři a naopak my jsme byli dvakrát úspěšní, což rozhodlo o zisku tří bodů, které jsou pro nás v této tragické chvíli nejméně podstatné …., bohužel nastoupivší hráč č. 7 Tom Valeš nás v nočních hodinách navždy opustil.

Josef Vydra – vedoucí mužstva (domácí):Když jsme 6x ve vyložené šanci a nedáme z toho ani jeden gól nemůžeme uspět. Vrchlabí zvládlo dvě standardky a tak si odváží tři body. Na druhou stranu jsou naši hráči produktivní v rodinném životě a tak nemusíme mít strach o budoucí generaci. Teď ještě začít střílet branky….

Lineup
Name GLS Cards
1
Žlutá karta
Žlutá karta
Žlutá karta
1
Subs
Name GLS Cards
Fišar Tomáš Šulc Miloš
Blažej Jan Tomčík Milan
Hradecký Michal Kout Zdeněk
Zajíc Antonín Hanuš Marek