Match Centre - 6.4.2019 - 16:30

Krajský přebor 

TJ Sokol Třebeš
5
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 2 : 1
HT: 2 : 1

@

Match Details

TJ Sokol Třebeš – FC Vrchlabí A 5:2 (2:1) Střelci: 6. Štajer Martin 1. Ryšavý Michal 65. Ryšavý Michal 73. Krykorka Michal 86. Černý Jiří – 10. Mejsnar Lubor 84. Slavík Michal. Sestava FC Vrchlabí: Janalík František,  Hanuš Marek (76. Slavík Michal), Hawel Lukáš, Mejsnar Lubor, Kout Zdeněk (C), Fink Jan, Tomčík Milan, Kraus Pavel, Fišar Tomáš (63. Hladík Patrik), Wojcik Dan, Navrátil Tomáš. Slavík Michal.

Petr Zieris – trenér: Pustit do dvoubrankového vedení během úvodních pěti minut kvalitní tým Třebše je obrovský luxus. Následně už jenom honíme výsledek což nás samozřejmě stojí hodně sil. Sice jsme zápas ještě zdramatizovali, ale domácí dovedli zápas zaslouženě do vítězného konce. Škoda jen , že se na něco připravujeme a následně se to během úvodních minut zboří. Nedá se nic dělat, musíme poctivě pracovat a připravit se na další zápasy.

Komentář z ČK: Pohádkový začátek – dva góly do 6. minuty. Poté jsme se ale trochu uspokojili a začal tlačit soupeř. Po jeho kontaktním gólu jsme se 20 minut pouze bránili. Poté jsme navíc neproměnili penaltu a nic nebylo jisté. Do druhého poločasu jsme se ale zklidnili a postupně získávali půdo pod nohami. Soupeři postupně začaly ubývat síly a nám se dařilo naše šance proměnit. Po velice solidním výkonu tak zůstaly 3 body doma.

Lineup
Name GLS Cards
Žlutá karta
1 Žlutá karta
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Hladík Patrik Fišar Tomáš
Slavík Michal Hanuš Marek
1