Match Centre - 11.10.2020 - 15:00

1. B třída 

TJ Sokol Železnice
2
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
0
HT: 2 : 0
HT: 2 : 0

@

Match Details

TJ Sokol Železnice – FC Vrchlabí B 2:0 (2:0). Sestava FC Vrchlabí: Klekner Jan, Zajíc Jan (C), Mejsnar Lubor, Hladík Patrik (69. Tauchman Martin), Bürger David (72. Raabe Dominik), Mlejnek Stanislav, Slavík Michal, Šimůnek Jan (58. Joukal Filip),Hawel Marek, Cink Jonáš, Matěják Ondřej.

FC Vrchlabí: Zápas domácí rozhodli během první části utkání. Byli aktivnější a jejich důraz v pokutovém území vedl brzy k zaslouženému dvoubrankovému vedení. Ve druhé polovině zápasu se hra vyrovnala, šancí však na obou stranách bylo minimum a proto hráči Železnice své vedení s přehledem udrželi.

Trenér Železnice: „Zápas splnil to, co jsme očekávali, měli jsme proti sobě velmi dobrého soupeře. Na měkkém terénu se hrál tvrdý duel, který byl ale velmi korektní a hlavně fotbalový. Náš tým využil své dobré představení v 1.půli k dvoubrankovému vedení, po pauze už to byla zcela vyrovnaná bitva. Velká forma potkala v posledních zápasech Tomáše Bucka, ale nepochválím jen jeho, ale celý tým a rozhodčího Adama Jiříčka s jeho asistenty. Byla to pro nás pěkná tečka před tím následným sportovním případem.“

Zápasy kola: TJ Slavoj Skřivany – SK Jičín B 7:4 (2:3), TJ Baník Žacléř – SK Sparta Úpice 0:7 (0:4), TJ Jiskra Kocbeře – TJ Sokol Staré Buky 5:1 (3:1). TJ Dvůr Králové nad Labem B – FK Kopidlno 7:0 (2:0), SK Miletín – 1. FK Nová Paka 2:1 (1:1), FC Spartak Kobylice – FK Dolní Kalná 1:5 (0:2).

Lineup
Name GLS Cards
Žlutá karta
Žlutá karta
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Joukal Filip Šimůnek Jan
Tauchman Martin Hladík Patrik
Raabe Dominik Bürger David