Match Centre - 20.4.2022 - 17:30

Krajský přebor 

SK Červený Kostelec
2
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
1
HT: 2 : 0
HT: 2 : 0

@

Match Details

SK Červený Kostelec vs. FC Vrchlabí A 2:1 (2:0).

Branky: 27. Mudroch Zdeněk, 44. Mudroch Zdeněk – 89. Kučera Martin

Sestava FC Vrchlabí: Klekner Jan, Štefan David, Hawel Lukáš (C), Mlejnek Stanislav, (70. Tauchman Martin), Fišar Tomáš, Kučera Martin, Žďárský Petr, Matěják Ondřej, Novotný Vít, Slavík Michal, Tomčík Milan, Tauchman Martin.

FC Vrchlabí: V prvním poločasu jsme se bohužel dopustili dvou hrubých chyb při obranné činnosti a soupeř nás za ně potrestal. V druhé půli jsme zvětšili důraz a tím se nám podařilo hru vyrovnat. Začali jsme si vytvářet i slibné herní situace a je škoda, že jsme kontaktní gól nevstřelili dříve.

Červený Kostelec: Dnešní utkání bylo těžké od samého začátku. Museli jsme řešit svalová zranění hned u 3 hráčů což nás nenechalo chladnými. Nicméně kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a po celou dobu zápasu jsme drželi pevně otěže ve svých rukou. Až na menší zaváhání na konci zápasu jsme soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili a jsme rádi za tři body do tabulky i postup mezi čtyři nejlepší v poháru hejtmana. Teď se musíme co nejvíc zmobilizovat na další těžký zápas který nás čeká v sobotu ráno.

Subs
Name GLS Cards
Tauchman Martin Mlejnek Stanislav