Match Centre - 23.4.2022 - 17:00

1. B třída 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
0
TJ Sokol Železnice
3
HT: 0 : 1
HT: 0 : 1

@

Match Details

FC Vrchlabí B vs. TJ Sokol Železnice 0:3 (0:1).

Střelci: 38. Kypr Jan, 60. Barták Daniel, 90. Daniš Jaroslav.

Sestava FC Vrchlabí: Janalík František, Šimůnek Jan, Zajíc Jan, Cink Jonáš, Mejsnar Lubor, Šíd Ondřej (62. Jiroutek Matěj), Bürger David, Slavík Michal (46. Tran David), Mlejnek Stanislav (C), Jech Filip (75. Zarebski Ondra), Tauchman Martin.

Celý zápas měli hosté převahu, byli i fotbalovější a vyhráli zaslouženě. Na brankové příležitosti to pro domácí hráče nevyznělo vůbec špatně, ale jejich šance ke střelení branky stále zůstávají nevyužity. Všechny branky docílené hráči z Železnice byly po chybách vrchlabských, i proto Vrchlabí zůstává pouze na jarních dvou bodech.

TJ Sokol „Co říci k tomuto zápasu, potěšil vyzrálý taktický výkon týmu, který se teď veze na vlně zdravého sebevědomí.  Tradičně nás do vedení poslal Kypr a jeho gól určil další vývoj. I přes aktivitu Vrchlabí musím říci, že není jednoduché překonat naši defenzívu,navíc Petr Šuk má fazónu a vychytal již 3.nulu.Třešnička na závěr-předseda klubu dal náš 3.gól a všechny nás napadla kuriozita-mezi ním a dorostencem Janem Šťastným je věkový rozdíl 30 let. O tom se bude v železnických restauracích celý týden mluvit“.

Zápasy kola: FK Dolní Kalná – FC Spartak Kobylice 4:1 (3:0), SK Sparta Úpice – TJ SOKOL Stará Paka 5:1 (3:0), TJ Jiskra Kocbeře – TJ Baník Žacléř 5:2 (3:0), SK Jičín B – 1. FK Nová Paka 0:2 (0:1).

Subs
Name GLS Cards
Jiroutek Matěj Šíd Ondřej
Tran David Slavík Michal
Zarebski Ondra Jech Filip
Žlutá karta