Match Centre - 30.3.2024 - 16:30

1. A třída 

MFK Nové Město nad Metují
2
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 1 : 0
HT: 1 : 0

@

Match Details

MFK Nové Město nad Metují vs. FC Vrchlabí A 2:2 (1:0).

Branky: 38. Hůlek Dušan, 70. Novák Josef – 51. Kaprál Adam, 57. Kaprál Adam.

Sestava FC Vrchlabí: Blažek Pavel, Štefan David, Dejmek Radek, Kout Zdeněk (C), Hawel Marek, Mlejnek Stanislav (90. Suchomel Adam), Tomčík Milan, Kaprál Adam, Rodr Patrik, Hanuš Marek, Žďárský Petr (80. Votoček Martin). Šíd Ondřej, Grohman Matyáš, Dědek Jan, Marek Matyáš.

První poločas byl vyrovnaný, domácí byli šťastnější, když se jim podařilo jít ke konci poločasu do vedení. Ve druhé polovině utkání naši hráči dokázali otočit výsledek po dvou standardních situacích, ale domácímu celku se podařilo srovnat stav a zápas skončil spravedlivou remízou.

MFK: Do utkání jsme vstoupili aktivně a už v první minutě jsme měli brankovou příležitost, kterou jsme ale neproměnili. Poté brankovou příležitost hostů eliminoval náš brankář. Jediná branka prvního poločasu pak padla do sítě hostů po naši standardní situaci. Vstup do druhého poločasu se nám moc nepovedl. Dva dlouhé auty hostů, které jsme nedokázali ubránit a rázem jsme prohrávali. Naši hráči to však nezabalili a zvýšeným úsilím se nám podařilo vyrovnat. Závěrečný tlak již kýženou branku nepřinesl.

 

Subs
Name GLS Cards
Suchomel Adam Mlejnek Stanislav
Votoček Martin Žďárský Petr