Match Centre - 6.4.2024 - 16:30

1. B třída 

TJ Spartak Kosičky
7
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 4 : 0
HT: 4 : 0

@

Match Details

TJ Spartak Kosičky vs. FC Vrchlabí B 7:2 (4:0).

Bran4ky: 16. Stránský Martin, 23. Stránský Martin, 32. Urban Jan, 36. Schovanec Ladislav, 48. Schovanec Ladislav, 53. Zich Alexandr (Pk) 73. Urban Jan – 60. Mejsnar Lubor, 70. Kraus Pavel (Pk).

Sestava FC: Šíd Ondřej, Podrazil Stanislav, Cink Jonáš, Mejsnar Lubor, Dědek Jan, Tran David (52. Jech Filip), Schütz Michael, Kraus Pavel (C), Marek Matyáš, Grohman Matyáš, Kršík Dominik.

Úvodní tlak jsme přežili bez újmy a hra se nám podařila vyrovnat. Ale po naší zbytečné ztrátě jsme z rychlého protiútoku inkasovali branku. To byla 16. minuta a od té doby domácí jasně dominovali a počet gólu v naší brance je toho důkazem. Hráči Kosiček  byli zejména důraznější , rychlejší a nás pustili do hry až za rozhodnutého stavu 6:0. Gratulujeme domácím k výkonu a i k předvedené hře. Pro naše mladé mužstvo to byla velké zkušenost a poučení.

TJ: Od dneška jsme nevěděli co čekat. V hlavách minulý týden, proti nám ve formě hrající mladíci a k tomu poslepovaná sestava (v bráně zraněný záložník). A ono ejhle, skvělý poločas, útočná žihadla se probudila ze zimního spánku a solidní obrana. To platilo do 60. minuty. Pak jsme trochu polevili, ale i tak slavíme vysokou a zaslouženou výhru.

Subs
Name GLS Cards
Jech Filip Tran David