Match Centre - 16.4.2017 - 17:00

1. A třída 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
6
SK Třebechovice pod Orebem
1
HT: 1 : 0
HT: 1 : 0

@

Match Details

Vítězství Vrchlabí vypadá jednoznačně, ale vůbec se nerodilo lehce. V úvodu domácí hráči soupeře převyšovali, a podařilo se jim jít do vedení, když si hosté po centru Hájka dali vlastní branku. Po té se hráči z Třebechovic zvedli a Vrchlabí se začalo utápět ve složitých kombinacích. Poločas skončil 1:0 a ze začátku druhé půle po střele Finka bylo 2:0. Hosté se dále snažili a ohrožovali vrchlabskou branku. Po autovém hodu  a nedůslednosti se jim podařilo snížit. Trenérovi domácích se však podařil výborný tah, když poslal na hřiště Navrátila a ten v krátkém časovém úseku vsítil dvě branky, po standardních situacích. Po té se utkání už jen dohrávalo a branky Zdržálka (pk) a Žďárského dokončily výsledek na 6:1.

Roman Fictum, vedoucí mužstva FC VR: Na hostujícím týmu bylo od začátku znát, že přijeli bránit. Nám se tento zápas herně moc nepovedl, kazili jsme kombinace a neproměňovali šance. Utkání jsme definitivně rozhodli až v poslední čtvrthodině, kdy jsme soupeři vstřelili čtyři branky.

Bíl Karel, vedoucí (hosté): V tomto utkání měli domácí více ze hry, ale první gól jsme si vstřelili sami. Přijatelný výsledek jsme drželi až do 75′. potom jsme neuvěřitelnými chybami a nedůsledností domácím umožnili vstřelit čtyři branky. A nebylo o co hrát.