Match Centre - 6.5.2017 - 17:00

1. A třída 

TJ Tatran Hostinné
2
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
4
HT: 1 : 0
HT: 1 : 0

@

Match Details

TJ Tatran Hostinné – FC Vrchlabí 2:4 (0:1). Sestava FC: Hladík, Hájek, Hanuš (Navrátil), Pleva, Hawel, Zajíc A. (Hančovský), Fink, Kout, Zdržálek, Tomčík (Matěják), Žďárský (Kraus). Branky:  48. Žďárský Petr, 51. Tomčík Milan, 58. Zdržálek Dominik, 65. Zdržálek Dominik.  Vítězství Vrchlabí se nerodilo lehce. V první půli naši hráči měli převahu, ale domácí zlobili naši obranu rychlými protiútoky. Pojednom z nich a nedorozumění ve vrchlsbské obraně šel celek Tatranu ve do vedení. Bylo to ve 13. minutě. Vrchlabské mužstvo se též dostávalo do šancí, avšak ani jednu nedokázalo zužitkovat. Ve druhém poločasu nastala vrchlabská fotbalová smršť. Domácí nestíhali a v 58. minutě bylo již 3:1 pro Vrchlabí. Branky vstřelili 48. Žďárský, 51. Tomčík, 58. Zdržálek. Posledně jmenovaný zakončil pěknou akci na 4:1 v 65. minutě. V dalším průběhu vrchlabští dále jasně dominovali, ale své šance nedokázali využít. Domácím se podařilo v samotném závěru opět z rychlého protiataku snížit na konečných 4:2 pro Vrchlabí.

Roman Fictum, vedoucí mužstva FC: V prvním poločase se nám nedařilo proměňovat šance a naopak jsme vytvořili hrubou chybu v obraně a prohrávali. Nástup do druhé půle jsme měli vynikající a během třech minut jsme výsledek otočili. Za dalších patnáct minut jsme vedli už 4:1 a zbytek zápasu jsme měli plně ve své režii. V závěru se domácím podařilo z ojedinělého brejku snížit, ale i tak jsme si zaslouženě odvezli tři body.

Zdeněk Macháček – vedoucí mužstva (domácí): V podkrkonošském derby před pěknou diváckou kulisou jsme byli favoritovi rovnocenným soupeřem pouze v prvním poločase, po kterém mohlo být skóre i vyšší, ale stoprocentní šanci jsme před přestávkou neproměnili. Po změně stran nás soupeř jasně přehrával a během dvaceti minut rozhodl o svém zaslouženém vítězství. Vrchlabí gratulujeme a přejeme úspěšné působení v krajském přeboru.

Lineup
Name GLS Cards
Fink Jan (c)
Žlutá karta
Žlutá karta
Žlutá karta
1
2
Žlutá karta
1