Match Centre - 4.5.2019 - 17:00

Krajský přebor 

SK Jičín
0
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 0 : 0
HT: 0 : 0

@

Match Details

SK Jičín – FC Vrchlabí 0:2 (0:0). Branky: Blažej Jan, vlastní. Sestava FC Vrchlabí: Švejdar Jan, Navrátil Tomáš, Hanuš Marek, Hawel Lukáš, Hájek Lukáš, Fink Jan (87. Cink Jonáš), Tomčík Milan, Kout Zdeněk (C), Fišar Tomáš, Wojcik Dan (62. Blažej Jan), Žďárský Petr (89. Tauchman Martin).

Petr Zieris – trenér FC Vrchlabí: Do utkání v Jičíně jsme vstupovali s vědomím, že domácím se v posledních kolech daří, tudíž, že patřičné sebevědomí jim chybět nebude. Hrál se otevřený fotbal se šancemi na obou stranách a víceméně šlo o to, komu se podaří na těžkém terénu vstřelit úvodní branku. Domácí své šance neproměnili, nám se podařilo dvě branky vstřelit, což rozhodlo o zisku tří bodů.

Jeník Miroslav – trenér SK Jičín: Podali jsme velice slabý výkon ve všech směrech, co k fotbalovému týmu patří, když nechce být úspěšný. Jsem velmi zklamán, že na domácím hřišti předvedeme tak bezkrevné vystoupení. I přesto jsme si vytvořili velké šance a zvláště ve 2.poločase za stavu 0:0 jsme je trestuhodně a lajdácky zahodili. Vše jsme dovršili tím nejpodstatnějším, že jsme si dva góly vstřelili sami a hostům zadarmo nabídli výhru!

Výsledky kola: FK Vysoká n.L. – SK Libčany 0:3, SK Sobotka – FC Slavia HK 2:4, SK Dobruška – FC Spartak Rychnov 0:4, RMSK Cidlina – FK Kostelec n. O., TJ Sokol Třebeš – TJ Lázně Bělohrad, TJ Červený Kostelec – FK Jaroměř, TJ Jiskra Hořice – FK Chlumec n. C..

Příští zápasy: Středa, 08.05.2019 17:30  FK Chlumec n. C. – FC Vrchlabí A,

SK Dobruška – SK Sobotka, SK Jičín – TJ Sokol Třebeš, TJ Červený Kostelec – FK Vysoká n.L., TJ Jiskra Hořice – RMSK Cidlina, FK Jaroměř – FK Kostelec n. O., FC Spartak Rychnov – SK Libčany, TJ Lázně Bělohrad – FC Slavia HK.

Subs
Name GLS Cards
Blažej Jan Wojcik Dan
1
Cink Jonáš Fink Jan
Tauchman Martin Žďárský Petr