Match Centre - 8.9.2019 - 17:00

Krajský přebor 

RMSK Cidlina
1
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
0
HT: 0 : 0
HT: 0 : 0

@

Match Details

RMSK Cidlina – FC Vrchlabí A 1:0 (0:0). Branka: 52. Ševčík Zdeněk. Sestava FC Vrchlabí: Švejdar Jan, Hanuš Marek, Hájek Lukáš, Zdržálek Dominik (77. Hladík Patrik), Kout Zdeněk (C), Fink Jan (68. Blažej Jan), Tauchman Zdeněk, Fišar Tomáš, Kraus Pavel (85. Cink Jonáš), Žďárský Petr, Navrátil Tomáš. Připraveni Kučera Martin, Tauchman Martin, Slavík Michal, Matoušek Martin.

Roman Fictum, vedoucí mužstva:Dnes jsme odehráli zatím nejlepší zápas podzimu. Tým začíná postupně plnit trenérovy představy o hře. Myslím si, že se oba soupeři snažili o kombinační fotbal, který se divákům líbil. My jsme se bohužel dopustili chyby v rozehrávce, za což nás domácí potrestali vstřelenou brankou, na kterou jsme již nedokázali odpovědět.

Petr Průcha, trenér (domácí):Vrchlabí pod vedením velezkušeného trenéra Hlouška má kvalitní a houževnatý tým. Moc dobře jsme věděli, že to bude tuhá bitva a to se potvrdilo do poslední pídě! Ne vše se dařilo dle našich představ (to je fakt), ale důležité je, že jsme to zvládli a tři body do tabulky po Polici potvrzujeme. Pana Hlouška si vážím a porazit ho, je pro mě veliká věc.

Výsledky kola: FC Slavia HK A – Spartak Police n. Met. 3:2, FK Kostelec n. O. – SK Dobruška 1:0, FK Kratonohy – FC Olympia HK – TJ Červený Kostelec 2:0, FK Vysoká n.L. – FK Chlumec n. C. B 2:2 (PK3:5), SK Libčany – SK Jičín A 15:1, TJ Sokol Třebeš A – FC Spartak Rychnov n. Kn. 1:0, TJ Jiskra Hořice – FK Černilov 2:2 (pk 4:2).

Příští kolo: Neděle, 15.09.2019 17:00 FC Vrchlabí A – FC Slavia HK A,

Sobota: SK Jičín A – TJ Jiskra Hořice, FK Kostelec n. O. – FK Kratonohy – FC Olympia HK, Neděle FC Spartak Rychnov n. Kn. – SK Libčany, FK Chlumec n. C. B – TJ Sokol Třebeš A, Spartak Police n. Met. – FK Vysoká n.L., TJ Červený Kostelec – RMSK Cidlina, FK Černilov – SK Dobruška.

Lineup
Name GLS Cards
Žlutá karta
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Blažej Jan Fink Jan
Cink Jonáš Kraus Pavel
Hladík Patrik Zdržálek Dominik