Match Centre - 29.9.2019 - 16:30

1. B třída 

TJ Sokol Železnice
3
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
3
HT: 3 : 2
HT: 3 : 2

@

Match Details

TJ Sokol Železnice – FC Vrchlabí B 3:3 (2:3, pk 2:4).

Střelci: 8. Klouza Roman, 10. Starý Adam, 39. Barták Daniel – 13. Farský, 14. Farský Pavel, 47. Tauchman Martin.

Sestava FC Vrchlabí: Tuž David, Šimůnek Jan, Zajíc Jan(C), Cink Jonáš, Štefan David, Slavík Michal, Zajíc Antonín (87. Hochbergr Jan), Fink Jan, Pokorný Vladimír, Farský Pavel  (59. Kršík Dominik), Tauchman Martin.

FC Vrchlabí:  Zápas před pěknou návštěvou se musel líbit. Domácí bojovnost slavila úspěch, když v úvodu utkání šli domácí do dvoubrankového vedení. S agresivitou domácích se v průběhu poločasu naši dokázali vyrovnat a vsítit také dvě branky. V závěru první poloviny po chybě vstřelili domácí další branku, na kterou vrchlabští odpověděli v úvodu druhého poločasu. Do konce zápasu se střídaly šance na obou stranách, avšak štěstí na vstřelenou branku neměl ani jeden tým. Na pokutové kopy zvítězil tým Vrchlabí.

„Oba týmy hrály určitě atraktivní fotbal, bylo to pojetí, které se líbí a které chceme realizovat. Bohužel v řadě mikrosituací bylo vidět, že hosté mají lepší ovládání míče. Udrželi jsme vysoké tempo zápasu až do konce, bohužel opět mřeme na koncovku. Branka před domácím kotlem je zřejmě zakletá, je slyšet pouze množství diváckých zklamaných povzdechů nad řadou situací, po kterých má být balón v síti,nikoliv pak někde u protějšího plotu. Penalty-nejsme nyní v této disciplíně psychicky dobře naladěni.“

Zápasy kola: TJ Sokol B. Třemešná – SK Jičín B 4:0, TJ Slavoj Skřivany – FK Dolní Kalná 3:1, FC Spartak Kobylice – SK Sparta Úpice 3:2, TJ Baník Žacléř – FK Kopidlno 3:1, TJ Sokol Staré Buky – 1. FK Nová Paka 0:6, TJ Dvůr Králové B – SK Miletín 1:3.

Příští kolo Neděle, 06.10.2019   16:00 FC Vrchlabí B – FC Spartak Kobylice

Subs
Name GLS Cards
Kršík Dominik Farský Pavel
Hochbergr Jan Zajíc Antonín