Match Centre - 9.4.2022 - 10:15

Krajský přebor 

SK Jičín
2
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
HT: 0 : 2
HT: 0 : 2

@

Match Details

SK Jičín – FC Vrchlabí 2:2 (0:2, pk 4:3).

Branky: 52. Kuncíř Jan, 81. Sajdl Jan –  15. Kraus Pavel, 25. Kraus Pavel

Sestava FC Vrchlabí: Klekner Jan, Hájek Lukáš, Štefan David, Slavík Michal, Tomčík Milan, Fišar Tomáš, Kučera Martin, Kraus Pavel (C), Žďárský Petr (82. Tauchman Martin), Novotný Vít (90. Šimůnek Jan), Mlejnek Stanislav. Bürger David.

FC Vrchlabí: Po kvalitní první polovině utkání, kdy náskok dvou branek mohl být i větší, se hra vrchlabských prakticky zhroutila. Zápas rozdílných poločasů skončil remízou a po penaltovém rozstřelu, který opět Vrchlabí nevyšel, se radovali domácí.

R. Fictum: V dnešním zápase jsme doplatili na neproměňování gólových šancí, protože zhruba ve 30. minutě mohlo být rozhodnuto. Bohužel od této doby jsme začali dělat chyby v rozehrávce a dostali jsme domácí na koně. Bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme a ve druhé půli se to i stalo a soupeř skóre srovnal. V penaltovém rozstřelu jsme opět neuspěli.

SK Jičín: Ubojované vítězství po penaltové nadstavbě  a po prospalém 1. poločase mě těší a hráčům k němu gratuluji. Věřím, že lehce obdržené branky po triviálních chybách se už nikdy opakovat nebudou!! Rozhodčím gratuluji k dobrému a objektivnímu výkonu!!

Zápasy kola: SK Libčany – TJ Sokol Třebeš A 2:1 (2:0), SK Dobruška – FK Jaroměř 3:1 (1:1), FK Vysoká n/L. – FK Chlumec nad Cidlinou B 2:3 (1:2), SK Červený Kostelec – FK Kostelec nad Orlicí odloženo, RMSK „Cidlina“ Nový Bydžov – FK Černilov, FC Slavia Hradec Králové A – FC Spartak Rychnov nad Kněžnou, TJ Jiskra Hořice – Spartak Police nad Metují.

 

Lineup
Name GLS Cards
2
Žlutá karta
Žlutá karta
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Šimůnek Jan Novotný Vít
Tauchman Martin Žďárský Petr