Match Centre - 7.8.2022 - 14:00

Krajský přebor 

FK Chlumec nad Cidlinou
6
FC Vrchlabí FC Vrchlabí
1
HT: 2 : 0
HT: 2 : 0

@

Match Details

FK Chlumec nad Cidlinou B vs. FC Vrchlabí A 6:1 (2:0).

Branky: 11. Kučera Jiří,23. Labík Jan, 56. Staněk Petr, 69. Kučera Jiří (pk), 71. Hartman Jakub, 80. Kříž Vojtěch – 81. Žďárský Petr

Sestava FC Vrchlabí: Janalík František, Štefan David,Cink Jonáš (70. Kraus Pavel), Kout Zdeněk, Hawel Lukáš (C), Vilám Aleš, Mlejnek Stanislav (78. Raabe Dominik), Slavík Michal, Kučera Martin, Žďárský Petr, Tomčík Milan. Připraveni: Šíd Ondřej, Tran David, Hawel Marek.

FC Vrchlabí, M. Hradecký: Jednoznačná záležitost. Domácí nás předčili ve všech směrech a byla radost koukat na jejich pohledné akce. Někteří borci (zejména mladší) si myslí, že mají na ligu a na hřišti to je max. na okres.

FC: Konfrontace nedopadla pro nás příznivě. Domácí tým byl po všech stránkách lepší a jeho vítězství zasloužené. My se pokusíme napravit dojem příští neděli, kdy se utkáme na domácím hřišti s TJ Sokol Třebeš.

FK: K utkání jsme nastupovali s respektem, dobře koncentrovaní a s touhou rozhodnout do poločasu, což se nám sice nepodařilo, ale hru jsme měli pod kontrolou celý zápas a zlomili jsme ho definitivně 3 brankou po obrátce. Poté jsme mohli dát opět šanci celé lavičce a užít si hezké akce a pěkný fotbal v nedělním odpoledni. Pihy na kráse dnešního výkonu bychom asi našli ,ale vstup do sezony se nám vydařil a můžeme být natěšení na velice těžké utkání na Slavii HK, kam pojedeme s odhodláním uspět.

Lineup
Name GLS Cards
Žlutá karta
Žlutá karta
Červená karta
Žlutá karta
1
Subs
Name GLS Cards
Kraus Pavel Cink Jonáš
Žlutá karta
Raabe Dominik Mlejnek Stanislav