Match Centre - 16.4.2023 - 17:00

Krajský přebor 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
SK Týniště nad Orlicí
3
HT: 2 : 1
HT: 2 : 1

@

Match Details

FC Vrchlabí A vs. SK Týniště nad Orlicí 2:3 (2:1).

Branky: 16. Zdržálek Dominik (Pk), 40. Navrátil Daniel – 10. Kadavý Martin, 71. Voda Tomáš, 90. Kos Tomáš.

Sestava FC Vrchlabí: Šíd Ondřej, Hawel Marek, Kout Zdeněk, Hawel Lukáš (C), Kučera Martin, Zdržálek Dominik, Tomčík Milan, Navrátil Daniel (71. Matěják Ondřej), Blažej Jan (78. Štefan David), Žďárský Petr, Kršík Dominik (86. Šimůnek Jan). Připraveni Kraus, Jiroutek.

FC Vrchlabí: V úvodu utkání jsme opět nedokázali ubránit standardní situaci, následně ale hráči výrazně zlepšili herní projev a tah na branku, což přineslo nejdříve vyrovnání stavu a následně i vedení. Bohužel v druhé půli, kdy jsme začali pomýšlet na bodový zisk nás soupeř potrestal opět za nedůraz při standardní situaci a v úplném závěru i z rychlého protiútoku. Pro nás krutý výsledek. Ještě chci poděkovat vedení týmu hostí za jejich vstřícnost, když souhlasili s odehráním zápasu na hřišti UMT!

SK Týniště: Vstup do utkání se nám vydařil, ale zbytek prvního poločasu jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Domácí byli dravější, z pokutového kopu a nedůslednosti v naší obraně šli do vedení. Po nepovedeném první půli jsme ve druhé začali více šlapat a začalo se nám více dařit. Když už to vypadalo na remízu a penalty, tak jsme udeřili. Třetí branka na konci nám zajistila další 3 důležité body a návrat sebevědomí.

Subs
Name GLS Cards
Matěják Ondřej Navrátil Daniel
Šimůnek Jan Kršík Dominik
Štefan David Blažej Jan