Match Centre - 6.6.2023 - 18:00

Krajský přebor 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
0
FK Chlumec nad Cidlinou
4
HT: 0 : 3
HT: 0 : 3

@

Match Details

FC Vrchlabí A vs. FK Chlumec nad Cidlinou B 0:4.

Branky: 10. Veselský Jakub, 27. Kučera Jiří, 37. Hartman Jakub, 62. Hartman Jakub

Sestava FC: Lukeš Jakub, Matěják Ondřej, Hawel Lukáš (K), Kraus Pavel, Kučera Martin, Navrátil Daniel (46. Suchomel Adam), Mejsnar Lubor, Tomčík Milan, Slavík Michal (52 Kršík Dominik), Zdržálek Dominik (26. Šimůnek Ondřej), Mlejnek Stanislav (52. Pokorný Ondřej). Šíd Ondřej

Naše hra se s hrou soupeře nedala vůbec měřit. Soupeř byl ve všech směrech lepším týmem. S chutí si zahrál, zaběhal a čtyři branky do naší sítě byly pro nás lichotivé. Vrchlabští dokázali alespoň sekundovat rezervě Chlumce jen v krátkém úvodu zápasu. Gratulujeme soupeři ke kvalitnímu výkonu i bodovému zisku a nás čeká v létě tvrdá práce ve všech směrech.

FK: K utkání do krásného areálu jsme cestovali pouze po jednodenní pauze a s respektem k týmu, který dokázal ve stejný den zremizovat zápas s Rychnovem. Únava byla znát více na domácích, náš celek využil opět šíře kádru C týmu, působil kompaktně, hrál dobře kombinačně a vytvářel si množství šancí. Do poločasu bylo rozhodnuto 3 brankami a po obrátce se utkání v klidu dohrálo sice jen s 1 golem, ale kontrolovaně. Domácím děkujeme za vstřícnost s předehráním a přejeme jim brzký návrat do přeboru.

Lineup
Name GLS Cards
Žlutá karta
Žlutá karta
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Pokorný Ondřej Mlejnek Stanislav
Kršík Dominik Slavík Michal
Suchomel Adam Navrátil Daniel
Šimůnek Jan Zdržálek Dominik