Match Centre - 31.10.2021 - 14:00

Krajský přebor 

FC Vrchlabí FC Vrchlabí
2
FK Chlumec nad Cidlinou
0
HT: 0 : 0
HT: 0 : 0

@

Match Details

FC Vrchlabí A vs. FK Chlumec n. C. B 2:0 (0:0).

Branky: 62. Zdržálek Dominik, 63. Hanuš Marek.

Sestava FC Vrchlabí: Klekner Jan Dejmek Radek Hájek Lukáš Štefan David (72.Fink Jan) Kout Zdeněk Hawel Lukáš (C) Blažej Jan (90.Mlejnek Stanislav) Fišar Tomáš (46.Zdržálek Dominik) Kučera Martin Žďárský Petr (84.Hawel Marek) Hanuš Marek (90.Kraus Pavel).

FC Vrchlabí: Do dnešního utkání jsme nastoupili po dlouhé době v kompletní sestavě a bylo to na hře znát. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, ale gólově jsme se prosadili až ve druhém poločase a dvěma brankami jsme rozhodli o našem zaslouženém vítězství.

FK Chlumec: Dnes jsme neměli kvalitu domácí jakkoli ohrozit a dvoubrankový rozdíl je pro nás díky vynikajícímu brankáři a zodpovědným třicátníkům milosrdný. Domácí nás od začátku přikovali k vápnu, vzduchem létaly dlouhé auty a centry, zvonily tyče, byli jsme nuceni již brzy střídat. Poločas jsme přežili, ale střídající Zdržálek dal hře domácích myšlenku a ti dvakrát během 3 minut udeřili. Zbytek utkání se už pouze dohrával. Nadstavbové kolo doma s Hořicemi musíme zvládnout naplno, bude to o srdci.

Lineup
Name GLS Cards
Žlutá karta
1
Žlutá karta
Subs
Name GLS Cards
Fink Jan Štefan David
Hawel Marek Žďárský Petr
Kraus Pavel Hanuš Marek
Mlejnek Stanislav Blažej Jan
Zdržálek Dominik Fišar Tomáš
1